Mire jó a Megosztás funkció?

Egy új dimenzió a tartalommegosztásban. Mert a hírfolyamban megjelnni jó.A Megosztás funkció segítségével kapcsolatot teremthetsz az iWiW több millió felhasználója és a weboldalad között, így megsokszorozhatod az oldalad forgalmát.

Több megosztott tartalom, több látogató

Minél többen tudnak arról, hogy a weboldalad vagy blogod milyen tartalmakat publikál, annál valószínűbb, hogy az oldal híre eljut a potenciális közönséghez. Az iWiW Megosztás segítségével látogatóid iWiW-es hírfolyamában könnyen megjeleníthetővé válnak a weboldalon olvasott írásokra mutató hivatkozások. Így jelenlegi látogatóid válhatnak weboldalad leglelkesebb és leghatékonyabb hírvivőivé.

Pár perc alatt felkészítheted weboldaladat

Ahhoz, hogy weboldalad tartalmai néhány kattintással megoszthatóvá váljanak Magyarország legnagyobb közösségi portálján, mindössze néhány egyszerű lépést kell elvégezned.

Bármit megoszthatsz a bookmarklettel

Amennyiben egy oldalon nem találsz “Oszd meg az iWiW-en” gombot, úgy a böngésződ kedvencei között elhelyezhető, un. bookmarklettel így is egyetlen kattintással megoszthatod azt az iWiW-en.

Hogyan?

Megosztás gombok generálása

az oldal címe  

Hogy fog kinézni?

Beágyazó kód

Az oldal felkészítése meta tagekkel

Annak érdekében, hogy a hírfolyamban minél jobb előnézetet adhassanak a felhasználók a megosztani kívánt cikkekről, azt javasoljuk, hogy az oldalt először is készítsd fel a Megosztás funkció használatára az alábbi, legfontosabb meta információkkal:

<meta name="title" content="Soha nem látott méreteket ölt a napsütés " />
<meta name="description" content="Ma eleinte túlnyomóan derült, napos idő lesz, majd fokozatosan megnövekszik, megvastagszik a felhőzet. " />
<link rel="image_src" href="http://www.xydomain.hu/images/ez_a_fo_kep_a_cikkhez.jpg" />

További segítség

Ha segítségre van szükséged a megosztási lehetőségekkel kapcsolatban, írj a megosztas@iwiw.hu e-mail címre!