Hampel Katalin [HK Szalon]

  • Budapest, Magyarország

Nem
Anyanyelv
magyar
Beszélt nyelvek
magyar

Bemutatkozás

Magamról
Ruha teszi az embert-tartja a mondás, tegyük hozzá, hogy a magyaros öltözék híven jelzi azt is, hogy viselője fontosnak tartja a nemzeti hagyományainkat, megbecsüli kulturális örökségeinket. Ám, a mai amerikanizált világban nehéz a nemzeti értékeinket érvényesíteni az öltözködés-kultúránkban.De ... még akadnak olyanok, akik ezt teszik; megszállottan és elkötelezetten, magas szakmai tudással ötvözik az eleganciát, a hagyományt, az értéket ... és a divatot. A Hampel Katalin Szalon -úgy gondolom- ennek hű példája.
Lelkes csapat dolgozik azon, hogy örökségünket átmentse a mai korba; a polgári és úri viselet rengeteg kézimunkát igénylő darabjait, az elmúlt korok hagyományainak megfelelően, mégis mai, divatos formában készítse el.
II. Rákóczi Ferenc óta a magyarok díszviselete a paszományos, zsinóros ruha; ezeket az eredeti díszitő elemeket is megtalálhatják a belvárosi Hampel szalonban is már közel két évtizede.
Az itt megvásárolható ruhák az ízlés és az igényesség ötvözetei, stílus, mely -hitünk szerint-a múló időben is örök érték marad!
iWiW ismerősök száma
233
iWiW város, ország
Budapest, Magyarország

Kapcsolat

Cím
Budapest-Belváros, Váci utca