Bajnokok Ligája [BL] 14962 tag iwiw.hu/fgasdfds

  • Sport
  • Nyitott
  • 14962 tag

A Bajnokok Ligáját kedvelők klubja (...)

Klub: Bajnokok Ligája [BL] LÁJKOLJÁTOK AZ OLDALUNKAT!
http://www.facebook.com/ManUtdFanatics.hu
  • ManUtdFanatics.hu

    Forrás: www.facebook.com

    A ManUtdFanatics.hu a 2011/2012-es szezonban is a legfrissebb és legtöbb információval látja el a...

Klub: Bajnokok Ligája [BL] Március 11-től az újságosoknál a legújabb FourFourTwo.

A címlapsztoriban az új jelenséget, a DZs-faktort elemezzük, exkluzív helyszíni riportunk Dzsudzsák Balázzsal a PSV–Ajax bajnoki rangadó kapcsán.

...tovább »JÁTÉKOSKIJÁRÓ

Az olvasói kérdésekre Clarence Seedorf válaszol pacekba. Bicskei Bertalan azokról a meccsekről mesél, amelyek megváltoztatták az életét.

A Zuhanyhíradóban ezúttal Hegyi Iván, Mészöly Kálmán és Várhidi Péter, a soron következő két, hollandok elleni mérkőzésről, Szalai Ádám helyetteséről és a Ferencvárosnál kialakult helyzetről osztja meg véleményét az olvasókkal.

Barát vagy ellenség?

Az ÖRÖMFOCI egyik vezető anyagában a madridi állóháborúról adunk helyzetjelentést, amelyben José Mourinho kétfrontos küzdelmet vív; egyrészt a Realnak a Barcelona egyeduralmának megtörése a cél, másrészt a portugál szakember az általa utált általános sportigazgatóval, Jorge Valdanóval vív vérre menő csatát.

Emberrablás

AK47-esek, álruhások, autósüldözések, a brazil „Bin Laden”. Amikor a futballistákat vagy családtagjaikat elrabolják, kezdetét veszi a téboly, ahogy azt az FFT összeállítása is bizonyítja. Hátborzongató sztorik, váltságdíjakat követelő bűnözők.

Játékos-edzők alkonya

Leáldozott a funkciók halmozásának: ma már el kell dönteni, a mészcsík melyik oldalán állsz. De mitől vált mindez ilyen nehézzé?

Orvostudomány a futball szolgálatában

Kuruzslás helyett csúcstechnológia, avagy nekünk is vannak FIFA által javallt kórházaink.

Visszajátszás

Évtizedeken át manipulálta az olasz meccseket Solti Dezső, a nagy futballmachinátor. Solti-Steinberger Dezső a háttérből szervezte a „Grande Inter” és a ’70-es évek Juventusának sikersorozatát. A 10 475-ös számú auschwitzi fogoly hátborzongató története abból az időből, amikor a nagy csapatok játékosai, vezetői és a befolyásos háttéremberek még gyakorta magyarul beszéltek.

A Bolygó neve: Futball szekcióban kiderül Piqué miért bújt középkori jelmezbe. Luca Toni exkluzív interjút adott. A Serie A meg nem értett gólvágója,
Klub: Bajnokok Ligája [BL] Február 4-től az újságosoknál a legújabb FourFourTwo.

Dennis Bergkampot kérdeztük Pacekba
Kiderül miért hívta az olasz média szamárnak. Ki volt a kedvenc csatárpárja és melyik a kedvenc gólja. Mit gondolt az italozó arsenalos csapattársa...tovább »król, illetve, hogy miért nem ült repülőre.

Romário
A büntetőterület ésa nightcubbok királya, 1994-ben a világ legjobb labdarúgója, most politikus. Romárió Brazíliáról, a Barcáról és arról, hogy öregen már sok mindent másképp lát.

Visszajátszás: Jürgen Klinsmann
1994-ben szállt partra Angliában, gyülölködés és "nehézbombázó" főcímek közepette, a következő nyáron az Év játékosaként és kultikus hősként távozott. Jürgen Klinsmann beszél aranyszezonjáról a Spursnél.

Alan Shearer
"Hé, Shearer! Te fogsz játszani... Danny Wallace megbukott az erőnléti teszten"
Így kezdőélvonalbeli karrierje egy élő legendának. Bajnokságot nyert a Blackburnnel, válogatott a '96-os EB-n, majd hazatért Newcastle-be - Big Al mindezt megidézi.

Ronaldo a fenomén
"Megállíthatatlan, páratlan, lejátszhatatlan": csak három azon jelzők közül, amelyekkel Ronaldót szokták jellemezni a csapattársak, az ellenfelek és a menedzserek, azok, akik a legjobban ismerik őt.

Messi minden idők legjobb játékosa.. Vitassuk meg!
Nem bolondultunk meg. Nem elég többé kortársaihoz viszonyítani a Barca géniuszát. Akkor nézzük hát, hogyan mérhető minden idők legnagyobbjaihoz!

2011 A nép szava
A FourFourTwo.hu-n megkérdeztük, ömlöttek a válaszok - íme, a nép szava! Avagy mit tenne az Olvasó, ki a felelős, mennyit keresnek az aranylábúak, és beférne-e Dzsudzsák Balázs a Reálba?

A jövő focija - a labdarúgás 2027-ben
Egy futballrajongó őrült víziói? Vagy jól értesült látomása arról, milyen is lesz a játék a 2027-ben, amikor az angol FourFourTwo 400. száma jelenik meg.

FOCILEAKS
Amit a Wikileaks megtudott a futball világáról. Ahogy 2010 legdrámaibb hírei átdübörögnek az új évbe, a FourFourTwo megszellőzteti e nagyszerű játék kapcsolatát a háborúval, droggal, terrorizmussal és forradalo
Klub: Bajnokok Ligája [BL] Szalai Ádám és Lothar Matthäus lesz a FourFourTwo magazin népszerű rovatának vendége. Tedd fel nekik kérdéseidet!

Dzsudzsák Balázs, Nyilasi Tibor, Michel Platini, Andrij Sevcsenko, Détári Lajos, Orbán Viktor és mások után most Szalai Ádámhoz és Lothar...tovább » Matthäushoz várjuk a szurkolók kérdéseit. A FourFourTwo magazin világszerte népszerű rovata, a One-on-One („Kérdezd meg pacekba!”) magyar változatának következő alanya a magyar válogatott és a Mainz csatára, Szalai Ádám, valamint a németek 1990-es világbajnok legendája és korábbi magyar szövetségi kapitány, Lothar Matthäus lesz. A kérdéseket feltehetitek e-mailben (pacekba@fourfourtwo.hu), valamint SMS-ben (06 30 492 1546) is.

FourFourTwo
Csak a foci számít!
Klub: Bajnokok Ligája [BL] Január 7-től kapható a FourFourTwo magazin februári száma! Magyarországi sportlapok közül elsőként, ezúttal szemüveget mellékeltünk a lapszámhoz, hogy 3D-s képeink és hirdetéseink tökéletes élményt nyújtsanak! Pobuda Alfréd című rovatunk a FourFourTwo Awards nemzetközi fotósverseny díjnyertes képét ...tovább »közli Gera Zoltán gólöröméről.

Olvasóink ezúttal Ian Rusht, a legendás walesi labdarúgót kérdezhették meg pacekba’, és válaszaiból kiderül, mit hallgattak a 80-as évek szigetországi öltözőiben, befért volna-e a csapatba Lineker, ha Rush angolnak születik, illetve hogyan rámoltak össze egy kocsmát az 1984-es BEK-döntő előtt.

A Játékoskijáróban Lipcsei Péter vall a meccsekről, amelyek megváltoztatták életét, felelevenítve hosszú pályafutása emlékezetes mérkőzéseit. A Leshatár e havi kérdése: kell-e új stadion Debrecenbe 12 milliárdért.

A Zuhanyhíradó aktuális témái: a DVSC, a tavaszi forduló és a vb-pályázat, akik megszólalnak: Nyilasi Tibor, Studniczky Ferenc és Várhidi Péter.

A VIP-páholyba ezúttal Aranyosi Pétert, a Dumaszínház dumagépét ültettük. Aki nem tudta, hogy Bölöni László gyermekfogász volt, a Másik életem rovatból minden részletet megismerhet, Bölöni másodállásáról.

Az Örömfoci nyitóanyaga az e havi címlaptörténet is egyben: Huszti Szabolcsnál jártunk. „Nem akarunk igazságot tenni az általa felvetett súlyos kérdésekben. Egyszerűen meglátogattuk őt Szentpéterváron, a sarkkörön túl, ahol ott jártunkkor ünnepelte ez a majd’ ötmilliós város az orosz bajnoki címet, miután a nyáron már az Orosz Kupát is megnyerte a Zenit. Meglátogattuk, mert – noha Huszti Szabolcs a legdrágábban elkelt és a legjobban kereső magyar futballista – mostanáig sem a magyar média, sem a szakma, sem a szövetség részéről nem volt rá kíváncsi senki.”

A FourFourTwo húsz oldalon keresztül, az idén is összeállította méltán népszerű TOP 100-as játékoslistáját, azaz a világ jelenlegi száz legjobbb labdarúgóinak rangsorát.

A Bolygó neve: futballban a milanói Seedorf Atlético ellen szerzett ha

További hírek