Depresszió zenekar [De3,14] 7999 tag iwiw.hu/depressziomusic

 • Szórakozás
 • Nyitott
 • 7999 tag

A zenekar iwiw klubja.
Depresszió:
Halász Ferenc: ének, gitár
Hartmann Ádám : gitár
Kovács Zoltán : Basszusgitár
Pálffy Miklós : Sampler, billentyű, vokál
Nagy Dávid :Dob

Leírás
Információk és letölthető anyagok a Média képviselőinek: http://depressziomusic.hu/sajto/

Magyar / English

Magyar:

A 2000-ben történt megalakulás óta a zenekar 6 lemezt, 17 videoklipet, 3 DVD-t, 1 kislemezt és 1 válogatáslemezt készített. Az 5 tagú formációt számtalan közönségdíjjal jutalmazták, és több mint 600 koncertet adott. Az egyik legnépszerűbb hazai Rock zenekarnak számító csapat, több kiadványával is vezette a hazai lemezeladási listákat.
Több telt házas, önálló turné és PeCsa-koncert mellett, a zenekar évek óta a hazai fesztiválok egyik kiemelt produkciójaként lép színpadra. Pályafutása során olyan világsztárokkal játszott együtt a Depresszió, mint például a Korn, Marilyn Manson, Slayer, Deftones,Motörhead, Soulfly, Apocalyptica, Sepultura, Biohazard, Bloodhound Gang, Machine Head, Guanos Apes, Ignite, Clawfinger, Anthrax, Fear Factory, Kosheen, Within Temptation, Manu Chao.


English:

Since its formation the band made 6 albums, 17 music videos, 3 DVDs and a top single. The band now consisting of 5 members was awarded several fan prizes and had more than 600 concerts.
Besides plenty of sold out shows, touring on its own and several concerts in Petőfi Hall the band is a highlight of Hungarian festivals. During its history the band shared stage with the following stars and bands: Korn, Marilyn Manson, Motörhead, Slayer, Deftones, Soulfly, Apocalyptica, Sepultura, Biohazard, The Bloodhound Gang, Machine Head, Guano Apes, Ignite, Clawfinger, Anthrax, Fear Factory, Kosheen, Within Temptation, and Manu Chao.


http://www.depressziomusic.hu/
http://www.facebook.com/depressziomusic
http://www.youtube.com/depressziomusic
http://www.myspace.com/depressziomusic
http://www.twitter.com/depressziomusic
http://iwiw.hu/depressziomusic

Klub: Depresszió zenekar [De3,14] TURNÉRA KÉSZEN / JEGYEK MINDEN ÁLLOMÁSRA
Végre megérkeztek a jegyek a tavaszi turné mind a 8 állomásának elővételi helyszíneire. A budapesti koncertre online is tudtok jegyet vásárolni. A pontos listát, valamint a rendezvényekkel kapcsolatos egyéb információkat megtaláljátok a honlapunk kon...tovább »certek menüpontja alatt ( http://www.depressziomusic.hu ), és a Facebook-oldalunk események menüpontjára kattintva ( http://www.facebook.com/depressziomusic/events ).
A turné utolsó próbáinál tartunk, és nagyon jó hangulatban zajlik a felkészülés. Már nagyon várjuk, hogy a hosszú, koncertmentes időszak után, végre találkozzunk veletek, és alapos zúzásba kezdhessünk országszerte. Teljesen friss műsorral készülünk a 2014-es szezonra, amiben igyekszünk átfogó képet adni az elmúlt 14 évünkről. A kihagyhatatlan közös kedvencek mellett, több olyan dal is elhangzik majd estéről-estére, amiket már évek óta nem játszottunk, valamint nagyobb szerepet kapnak a zenekar fajsúlyosabb tételei is. A turné különleges vendége a nagy Rock n' Roll rutinnal, és most már aranylemezzel is büszkélkedő Rómeó Vérzik zenekar lesz, akik szintén nagyon lelkesen várják a találkozást veletek. Az estéket a tehetséges barátainkból álló Sunset zenekar nyitja majd, akik fiatalos lendülettel, és ügyesen megírt dalokkal szállnak harcba a kegyeitekért. Egy komplett Rock/Metal csomaggal várunk titeket a Csak a zene turné 2014. tavasz állomásain :-)
Találkozzunk élőben!

04.04. Gödöllő - Trafo Club
04.05. Székesfehérvár - Fezen Klub
04.11. Békéscsaba - Tégla Közösségi Ház + SnailGardN
04.12. Dabas - Metal Liget
04.18. Sopron - Hangár Music Garden
04.19. Kaposvár - Hang-ár Music Pub
04.25. Debrecen - Roncsbár
05.10. Budapest - Track

 • Depresszió zenekar hivatalos oldala

  Forrás: www.depressziomusic.hu

  A Depresszió zenekar hivatalos weboldala - hírek, koncertdátumok, biográfia, diszkográfia, vásárlás, videók, letöltések, zenék, linkek

Klub: Depresszió zenekar [De3,14] új képet töltött fel.
1 HÉT MÚLVA TALÁLKOZUNK A TV-BEN!
Bármilyen fellengzősen is hangzik a cím, de január 25-én valóban láthattok minket a Magyar Televízió 1-es csatornáján, 20:20-tól, a Dal 2014 című műsorban. Az Euróvíziós Dalverseny hazai válogatásán, több, mint 430 dal közül a legjobb 30-ba került a ...tovább »Csak a zene című dalunk, tehát élő adásban versenyzünk majd a kijutásért. Bízunk benne, hogy sokan támogatjátok majd a zenekart a műsorban ismertetésre kerülő sms-es szavazással. Azok szavazatáért is hálásak vagyunk, akik nem tartoznak feltétlenül a legelkötelezettebb rajongóink közé, de úgy gondolják, hogy van létjogosultsága a Rock / Metal műfajoknak a nagy nézettségű műsorokban. A versenyre való felkészülésről, és az indulásunk okairól az alábbi videóban tudhattok meg többet: http://youtu.be/_cANFu1m4J4
A Tv-s fellépésünk részleteit a hivatalos facebook-eseményben találjátok meg. Ha nézitek a műsort és szurkoltok, vagy drukkoltok nekünk, akkor ide kattintva tudtok csatlakozni:
http://www.facebook.com/events/243870405789682/
Köszönjük, ha ismerőseitek meghívásával is támogatjátok a zenekar ügyét!
Klub: Depresszió zenekar [De3,14] új képet töltött fel.
SZILVESZTERKOR ÚJRA BUDAPESTEN
Korábban ígértünk nektek egy év végi meglepetést, ami nem más, mint az első szilveszteri koncertünk. December 31-én a budapesti Club202-ben zúzzuk át magunkat 2014-be. Még sohasem volt szilveszteri koncertünk, és jó pár évig nem is tervezünk hasonlót...tovább », de idén mindenképpen szeretnénk veletek együtt zárni az évet, és nyitni az újat. Természetesen egyedi műsorral készülünk a koncertre. Ezt az összeállítást máshol nem láthatjátok majd, és nyilván technikai oldalról sem fogjuk elaprózni a dolgot. A koncert vendége a Csakazértis lesz, akik után pontosan 22:00-kor lépünk színpadra. A koncertek után hajnalig bulizhattok majd a kedvenc Rock és Metal dalaitokra. Aki a pezsgősüvegekénél jelentősen nagyobb durranásra vágyik az év utolsó napján, annak mindenképpen ott a helye!
Klub: Depresszió zenekar [De3,14] új képet töltött fel.
SZOMBATON PECSA!
Elérkeztünk a Csak a zene Turné 2013. Ősz legnagyobb és egyben zárókoncertjéhez. Szombaton újra odateszünk mindent a PeCsában, amit csak tudunk. Minden PeCsás koncertünk csodálatos élmény volt számunkra, és bízunk benne, hogy a mostani is az lesz. Ah...tovább »ogy tőlünk már megszokhattátok, brutális mennyiségű és minőségű hang és fénytechnikával, valamint hatalmas lelkesedéssel készülünk a bulira. Ott lesz velünk a Subscribe, a Leander Rising, az Ektomorf, a Bloody Roots és a Sunset is, tehát az év egyik legsúlyosabb hazai bulijára számíthattok. Sok mindent írhatnánk, hogy mi miért várjuk ezt az estét, de leginkább MIATTATOK!
Ahogy ígértük, már a teljes Csak a zene CD meghallgatható ingyen. Itt: http://www.youtube.com/playlist?list=PLvwTr4s31TGGuWy630IHU-4n_WQiRpQlc
Találkozunk szombaton! Megőrülésre készülj!
Klub: Depresszió zenekar [De3,14] videót osztott meg. Jelenleg "félidei szünetet" tartunk a Csak a zene turnéban, de hogy a pécsi és veszprémi folytatásig is hangulatban maradjunk, 2 újabb koncertfelvételt tettünk meghallgathatóvá a Csak a zene című speciális kiadványunkról.
Égi jel: http://youtu.be/qqyLQfRqb7M
Éjszaka, egyedül: ...tovább »http://youtu.be/DY5iwxrvfTc
Így már 12 dal hallgatható meg ingyen a Youtube-csatornánkon, a Csak a zene CD-ről. A pár napos turnépihenő alatt alaposan feltöltődünk, hogy aztán maximális erőbedobással tomboljunk veletek november 15-én Pécsett az Est Caféban, 16-án a veszprémi DC Clubban és 23-án a budapesti Petőfi Csarnokban. A koncertekről ide kattintva találtok bővebb információkat:
http://www.facebook.com/depressziomusic/events
2 friss interjút is a figyelmetekbe ajánlanánk. A Rockbookkal készült beszélgetésért kattintsatok ide:
http://www.rockbook.hu/hirek/depresszio-lesz-egy-meglepetesunk-ev-vegere-de-ez-meg-het-pecsetes-titok-interju
a Szegedi Lapban megjelent interjúnkért pedig ide:
http://www.szegedilap.hu/cikkek/zene-tortenes/7-kerdes-a-depresszio-zenekar-basszusgitarosahoz.html
A napokban jelenik meg a HammerWorld magazin novemberi száma, amiben nem csak interjút találtok velünk, de címlapon is minket láthattok.
 • Depresszió - Égi jel (Koncertfelvétel)

  Forrás: youtu.be

  A Depresszió Zenekar Csak a zene című speciális kiadványán megjelent koncertfelvétel. Depresszió: Halász Ferenc: ének, gitár Nagy Dávid: dob Kovács Zoltán: b...

Klub: Depresszió zenekar [De3,14] Holnap (2013.10.11.), Győrben indul a Csak a zene Turné 2013. ősz. A másfél hónapos koncertszünet után, már nagyon várjuk, hogy újra együtt bulizzunk veletek. A friss kiadványunkon megjelent 2 új dal mellett, számos régen játszott kedvencünk is elhangzik majd estéről-estére. Találkozzunk élőben, az ...tovább »alábbi helyszíneken:
10.11. Győr - Bridge Klub (+Junkies)
10.12. Szombathely - Agora (+Tankcsapda+Road+Kowa)
10.18. Debrecen - Roncsbár
10.19. Miskolc - Ady Művház (+Junkies)
10.25. Szeged - IH (+Junkies)
11.15. Pécs - Pécsi Est Café (+Junkies)
11.16. Veszprém - DC (+Junkies)
11.23. Budapest - PeCsa (+Subscribe+Leander+Bloody Roots)
Bővebb információk itt: http://www.facebook.com/depressziomusic/events
Kedvcsinálónak itt az új klip: http://youtu.be/oSCWzR1x9nc
Klub: Depresszió zenekar [De3,14] MEGJELENT A CSAK A ZENE
Örömmel tudatjuk veletek, hogy a HammerWorld magazin októberi számának mellékleteként, már országszerte megvásárolható a Csak a zene című speciális kiadványunk. A 2 új dalt és 14 koncertfelvételt tartalmazó korong, az újsággal együtt, mindössze 999 ...tovább »Forintért kapható. Az új klippel, turnéval és kiadvánnyal kapcsolatos híreinket így foglalta össze a HW online kiadása: http://hammerworld.hu/2013/10/01/depresszio-uj-dal-es-klip-csak-a-zene/
 • DEPRESSZIÓ - Új dal és klip: Csak a zene

  Forrás: hammerworld.hu

  A HammerWorld egy havonta megjelenő nemzetközi zenei magazin, mely a hard rock és heavy metal műfajba tartozó előadókkal foglalkozik, híreket,

Klub: Depresszió zenekar [De3,14] videót osztott meg. VIDEOKLIP PREMIER
Depresszió - Csak a zene
http://youtu.be/oSCWzR1x9nc
Klub: Depresszió zenekar [De3,14] Megkezdődött az elővételes jegyértékesítés a Csak a zene Turné 2013. Ősz minden állomására, amik a következők:

2013. október 11. - Győr, Bridge Klub (+ Junkies)
2013. október 12. - Szombathely, Agora Sportház
2013. október 18. - Debrecen, Roncsbár...tovább »
2013. október 19. - Miskolc, Ady Endre Kulturális és Szabadidő Központ (+ Junkies)
2013. október 25. - Szeged, IH Rendezvényközpont (+ Junkies)
2013. november 15. - Pécs, Pécsi Est Café (+ Junkies)
2013. november 16. - Veszprém - Diák Centrum (+ Junkies)
2013. november 23. - Budapest - Petőfi Csarnok (+ Subscribe, Leander Rising, Bloody Roots)

A jegyelővételi helyszínek listáját, valamint a koncertekkel kapcsolatos egyéb információkat megtaláljátok a rendezvények hivatalos Facebook-eseményeiben ( http://www.facebook.com/depressziomusic/events ), valamint a honlapunk ( http://www.depressziomusic.hu ) koncertek menüpontja alatt. Néhány állomás korlátozott befogadóképessége, valamint a kényelmesebb és gyorsabb bejutás érdekében, javasoljuk az elővételes jegyvásárlást. Közben a próbateremben is lelkesen készülünk a turnéra, egy teljesen új műsorral, valamint a Csak a zene kiadványon megjelenő 2 új dal élő premierjével.
Klub: Depresszió zenekar [De3,14] MISKOLCI HELYSZÍNVÁLTOZÁS
Az Ifi ház idő előtti bezárása miatt, az október 19-i, miskolci koncertünk átkerül az Ady Endre Kulturális és Szabadidő Központba. Természetesen a jegyárak, a fellépők és a kezdési időpontok nem változnak. Bővebb információk a honlapunk "koncertek" ...tovább »menüpontja alatt, valamint a rendezvény Facebook-eseményére kattintva: http://www.facebook.com/events/607964059256107/
Megkérünk mindenkit, akit érint, hogy adja tovább az információt! Köszönjük szépen!
Klub: Depresszió zenekar [De3,14] videót osztott meg. PREMIER!
2 év után, itt az első új dal, szöveges videóval.
http://youtu.be/KRP1srzUjTI
Klub: Depresszió zenekar [De3,14] DEPRESSZIÓ - CSAK A ZENE CD ELŐRENDELÉS
- Az ÚJSÁG+CD csomag ára: 999 Forint
- Az előrendelők DEDIKÁLT példányt kapnak, KÜLÖNÁLLÓ csomagolással.
- Megrendeléshez kattints ide: http://www.metalshop.hu/depresszio/product_info.php?products_id=14911
- A HammerWorld Magazin októberi...tovább » számának ajándék mellékleteként érkezik a zenekar új, Csak a zene című kiadványa. A korong 2 ÚJ DALT és 14 koncertfelvételt fog tartalmazni.
- A rendelésnél koncertjegyes csomagot is választhatsz. November 23-án kerül sor a Depresszió őszi turnéjának legnagyobb koncertjére, a budapesti Petőfi Csarnokban, ahol fellép még a Subscribe, a Leander Rising, a Bloody Roots és a Sunset.
- Jegyek már külön is rendelhetők a rendezvényre, ide kattintva: http://www.metalshop.hu/depresszio/product_info.php?products_id=14910
- A Csak a zene Turné 2013. ősz további állomásait itt találod: http://www.facebook.com/depressziomusic/events
Klub: Depresszió zenekar [De3,14] A HammerWorld Magazin októberi számának ajándék mellékleteként érkezik a Csak a zene című kiadványunk, ami 2 új dalt, valamint 14 koncertfelvételt fog tartalmazni. A lemez, valamint az újság együtt mindössze 999 Forintos áron lesz beszerezhető, az ország legtöbb hírlapárusító pontján. Természetesen lesz ...tovább »lehetőség a webshopunkon keresztül történő megrendelésre is. Hamarosan előrendelhető lesz az anyag, ami azért is fontos, mert az előrendelők dedikált példányt kapnak, különálló csomagolással.
Íme a Csak a zene dalsorrendje:

01. Valami készül (2013-as stúdiófelvétel)
02. Csak a zene (2013-as stúdiófelvétel)

Koncertfelvételek:

03. Hagyjatok bízni!
04. Ma éjjel
05. Örökké
06. Te vagy a szerem
07. Utazó
08. Lásd! (amit neked szántak)
09. Rajtad áll
10. Kezdjük el!
11. Égi jel
12. Éjszaka, egyedül
13. Álom az álomban
14. Itt az én időm
15. Nem akarok elszakadni
16. Sokkold a rendszert!

Már elérhető az októberben startoló Csak a zene turné mind a 8 állomásának Facebook-eseménye, ide kattintva: http://www.facebook.com/depressziomusic/events
A napokban videoklipet is forgatunk a címadó tételre, és elkezdünk próbálni az országjárásra, tehát nagyon lelkesen készülünk már a koncertekre, valamint az új "cuccok" bemutatására. :-)
Klub: Depresszió zenekar [De3,14] új képet töltött fel.
BEFEJEZTÜK, ZÁRÓBULIK, VÁLTOZÁSOK
Örömmel tudatjuk veletek, hogy befejeztük az októberi HammerWorld magazin ajándék mellékleteként megjelenő koncertlemezünk stúdiós utómunkálatait. A "Csak a zene..." című kiadvány két új dalt is fog tartalmazni, és hamarosan klipet is forgatunk majd a címa...tovább »dó tételhez. Természetesen őszi turné is társul a friss koronghoz, aminek állomásait hamarosan bejelentjük. Ha már a koncerteknél tartunk, köszönjük szépen a zalaegerszegi bulit minden résztvevőnek! Képek hamarosan a Facebook-oldalunkon. Elérkeztünk a nyári turné utolsó koncertjeihez. Egy hét leforgása alatt négyszer is találkozhattok velünk. 17-én a nagyudvarnoki Rockfeszten, 19-én a balatonszemesi Zorall Sörolimpián, 21-én pedig a SZIN-en csapunk oda alaposan. A hivatalos nyárzáró koncertünkre augusztus 22-én kerül sor, a budapesti Zöld Pardonban. A ZP-s buli különleges vendége az Insane zenekar lesz, és mindössze 600 Forint a belépő. A 22:00-ig tartó koncertek után afterparty is lesz, tehát a távolabbról érkezők is kényelmesen szórakozhatnak. Egy ráadás koncerttel is bővült a nyári menetrendünk. INGYENES koncertet adunk augusztus 28-án, a kazincbarcikai Csónakázó-tónál. A záróbulikra friss műsorral, és nagy lelkesedéssel készülünk. A koncertekről ide kattintva találtok bővebb információkat:
http://www.facebook.com/depressziomusic/events
A netes felületeinkről is ejtenénk pár szót. Mivel a legtöbben a honlapunkról, a hírlevelünkből, valamint a Facebook és Twitter-oldalainkról tájékozódtok a zenekar aktualitásairól, ezért csak ezek fognak rendszeresen frissülni. A Myspace és Iwiw profilunk megmarad, de csak 1-1 fontosabb információ lesz elérhető rajtuk. A lényeg, hogy találkozzunk élőben!
Klub: Depresszió zenekar [De3,14] 2 ÚJ DAL ŐSZRE, ZP, VERPELÉT
A héten végre elindul a nyári turnénk, amit már nagyon várunk. A friss koncertműsor próbái mellett, új dalok csiszolgatásával töltöttük az elmúlt heteket, aminek eredményeként több új dal demo-verzióját is elkészítettük. Hamarosan bevonulunk a Super ...tovább »Size Recordingba, hogy Varga Zoli producer segítségével 2 új dalt rögzítsünk, a HammerWorld magazin októberi számának ajándék mellékleteként megjelenő koncertlemezünkhöz. Még nem született végleges döntés a dalok címeit illetően, de a munkacímek a következők: Valami készül..., Amíg élvezem.
Pénteken (06.21) visszatérünk a verpeléti Bor-rock Fesztiválra, ahol minden évben szuper közönség, és nagyon jó hangulat fogadott minket, és bízunk benne, hogy idén is egy óriásit bulizunk majd együtt.
Szombaton (06.22.), a budapesti Zöld Pardonban tartjuk a hivatalos Nyárindító koncertünket. Aki volt már Zp-s Depresszió bulin, az tudja, hogy óriási tombolásra számíthat. A koncert vendége a Burnout zenekar lesz, akik a tavaszi turnénkon már sokak tetszését elnyerték, tehát érdemes lesz 19:30-kor velük nyitni az estét. Mi 20:15 körül szabadulunk rátok. Csúnya szóval élve, igazi Best of műsorral készülünk, amiben néhány ritkaság is felbukkan majd. Bővebb információk a Facebook-eseményre kattintva.
http://www.facebook.com/events/544388995604551
Klub: Depresszió zenekar [De3,14] JÖNNEK A BABA TERMÉKEK!
Bármilyen furcsán, vagy viccesen hangzik, hogy Baba termékek érkeznek a Depresszió Official Merchandise katalógusába, de a legfiatalabb rajongókra is gondoltunk. Az új cuccok július 8-tól szállíthatók, viszont már előrendelhetők, az új Webshopunkban:...tovább »
http://depresszio.metalshop.hu/
Az új áruházunkat már a facebook-oldalunkra kattintva is elérhetitek, a webshop menüpont alatt.
A baba termékek környezetbarát, egészségre ártalmatlan festékkel készültek!
Babaruha méretek:
0-3 hónapos: 50-62 méret
6-9 hónapos: 68-74 méret
12-18 hónapos: 80-86 méret
Gyermekruha méretek:
2-3 éves: 92-98 méret
4-5 éves: 104-110 méret
6-7 éves: 116-122 méret
8-9 éves: 128-134 méret
10-11 éves: 140-146 méret
árak:
-rugdalózó :3500HUF
-póló :3000HUF
-partedli:2000HUF
Klub: Depresszió zenekar [De3,14] ELKÉSZÜLT A SAJÁT WEBSHOPUNK

Örömmel tudatjuk veletek, hogy elkészült a zenekar hivatalos webshopja. Az eddigi lemezeink és egyéb kiadványaink mellett, a Depresszió Official Merchandise termékei is beszerezhetőek nálunk, valamin...tovább »t új pólókat és kiegészítőket is találtok, az alábbi linkre kattintva:

http://www.metalshop.hu/depresszio/
Klub: Depresszió zenekar [De3,14] Az árvíz miatt sajnos elmarad a komáromi I. Rock Weekend Fesztivál, és ezzel együtt a mi koncertünk is. A szervezők dolgoznak a pótláson. Azonnal tudatjuk veletek, ha friss információink lesznek az új időpontról. Kérjük, hogy Ti is adjátok tovább a hírt mindenkinek, akit érint!
Klub: Depresszió zenekar [De3,14] videót osztott meg. Az 1 like Rock stábja készített velünk egy alapos videó-interjút. Halász Ferencet Szekeres András kérdezte a nyári turnéról, az új klipről, az őszi koncertlemezről, a saját márkáról, és egyebekről.
Az anyagért kattintsatok ide:
http://youtu.be/oQoyi81nIUg
 • Depresszió interjú - 2013 május

  Forrás: youtu.be

  Facebook: http://www.facebook.com/1likerock Teljes műsorarchívum: http://1music.hu/?page=1_like_rock Készítette: Frisk Media http://www.frisk.hu

Klub: Depresszió zenekar [De3,14] videót osztott meg. INDULNAK A SZABADTÉRI BULIK

A hangulatos klubos, művházas és csarnokos koncertek után elérkezett a szabadtéri bulik időszaka. A biztossá vált turnéállomások listáját megtaláljátok ide kattintva:
http://www.depressziomusic.hu...tovább »
Az augusztus végéig tartó koncertsorozat csütörtökön (05.16.), a szántódi Pannónia Fesztiválon indul, ahol óriási tombolásra számíthat mindenki. Szombaton (05.18.), hosszú idő után végre visszatérünk Zalaegerszegre, ráadásul egy nagyszabású INGYENES buli keretein belül, az Egerszeg Fesztiválon. Sokak tetszését elnyerte a tavaszi országjárásunk dalsorrendje, és mivel ezekben a térségekben nem jártunk idén, ezért erre a két koncertre a Megyek előre turné legjobb pillanatiból állítottunk össze a műsorunkat. Egy kis kedvcsinálóért kattintsatok ide: http://youtu.be/mT0F4YXiEPA
Klub: Depresszió zenekar [De3,14] új képet töltött fel.
MEGÉRKEZETT...

Megérkezett az április 20-i PeCsa bulink felvételének nyersanyaga, és nagyon jó érzés egy kicsit újra átélni a veletek töltött estét. A napokban el is kezdjük kiválogatni a dalokat az októberben megje...tovább »lenő koncertlemezhez. A HammerWorld Magazin ajándék mellékleteként forgalomba kerülő korongon egy új dal stúdiófelvétele is hallható lesz, valamint a tavaly rögzített koncertekből is rápakolunk pár hangulatos tételt.
Klub: Depresszió zenekar [De3,14] A galériánkra kattintva már elérhető a Megyek előre Turné 2013. Tavasz képeiből készült összefoglaló. ( http://www.depressziomusic.hu )
Szívből köszönjük minden résztvevőnek a zseniális hangulatú tavaszi turnét! Találkozunk a nyári bulikon.

05.16. Szán...tovább »tód - Pannónia Fesztivál
05.18. Zalaegerszeg - Egerszeg Fesztivál (INGYENES)
06.21. Verpelét - Bor-Rock Fesztivál
06.22. Budapest - Zöld Pardon (Belépő: 600 HUF)
06.26. Pécs - Rockmaraton
06.27. Tokaj - Hegyalja Fesztivál
06.28. Zánka - EFOTT
07.12. Hajdúnánás - Moto-Rock Fesztivál
07.13. Hevesvezekény - Hanyi-parti Fesztivál
07.19. Mezőtúr - East Fest
07.20. Debrecen - Campus fesztivál
07.21. Körmend - Alterába Fesztivál
07.26. Balatonszemes - RockBeach Fesztivál
07.28. Litke - Rárós Fesztivál
08.03. Székesfehérvár - Fezen
08.10. Zalaegerszeg - Hollywood Rose Tábor
08.19. Balatonszemes - Zorall Sörolimpia
08.22. Szeged - SZIN
 • Depresszió zenekar hivatalos oldala

  Forrás: www.depressziomusic.hu

  A Depresszió zenekar hivatalos weboldala - hírek, koncertdátumok, biográfia, diszkográfia, vásárlás, videók, letöltések, zenék, linkek

Klub: Depresszió zenekar [De3,14] új képet töltött fel.
PECSA UTÁN NYÁRI DÁTUMOK, KÉSZÜL AZ ŐSZI KIADVÁNY

A fantasztikus hangulatú PeCsás buli után, pár hét pihenés következik számunkra. A koncertmentes időszakban is lesz dolgunk bőven... A tervek szerint egy koncertlemezünk jelenik meg az ősz folyamán, ...tovább »amit 3 budapesti bulink felvételeiből válogatunk össze a napokban, és egy új dalt is rögzítünk a speciális kiadványhoz, még a nyár folyamán. A végeredmény a HammerWorld Magazin októberi számának ajándék mellékleteként jelenik majd meg. Közben felkészülünk a nyári turnéra is, aminek keretein belül, 2 év után újra fellépünk a Zöld Pardonban, június 22-én. Hamarosan további állomásokkal fog bővülni a nyári turnénk, aminek már biztossá vált koncertjei a következők:

05.16. Szántód - Pannónia Fesztivál
05.18. Zalaegerszeg - Egerszeg Fesztivál (INGYENES)
06.21. Verpelét - Bor-Rock Fesztivál
06.22. Budapest - Zöld Pardon (Belépő: 600 HUF)
06.26. Pécs - Rockmaraton
06.27. Tokaj - Hegyalja Fesztivál
06.28. Zánka - EFOTT
07.12. Hajdúnánás - Moto-Rock Fesztivál
07.13. Hevesvezekény - Hanyi-parti Fesztivál
07.19. Mezőtúr - East Fest
07.20. Debrecen - Campus fesztivál
07.21. Körmend - Alterába Fesztivál
07.26. Balatonszemes - RockBeach Fesztivál
07.28. Litke - Rárós Fesztivál
08.03. Székesfehérvár - Fezen
08.10. Zalaegerszeg - Hollywood Rose Tábor
08.19. Balatonszemes - Zorall Sörolimpia
Klub: Depresszió zenekar [De3,14] KÖSZÖNJÜK!!! Nagyon jól éreztük magunkat veletek a PeCsában! Végtelenül hálásak vagyunk nektek a csodálatos estéért. A koncertről készült fotókat már megtaláljátok ide kattintva: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151539316084373.1073741832.164336849372&type=1
Klub: Depresszió zenekar [De3,14] új képet töltött fel.
SZOMBATON PECSA!!!

Elérkezett, amit már régóta vártunk… Szombaton újra megőrülünk veletek a PeCsában. Az utolsó próbák zajlanak, és a stábunk is ezerrel készül, hogy minden rendben legyen a bulin. Reméljük, hogy mindenk...tovább »i velünk tud majd tartani, aki szeretne, mert úgy érezzük, hogy egy ilyen méretű koncerten még a szokásosnál is többet tudunk adni nektek. Sokan kérdezték tőlünk a napokban adott interjúk során, hogy mitől speciális számunkra egy ilyen esemény. Korábban már elmondtuk, hogy itt lehetőségünk lesz az egyik legjobb minőségű produkciónk bemutatására, ami valóban így is lesz… Rogyásig pakolja fényekkel a PeCsa színpadát a stábunk, amit rengeteg órányi tervezés és programozás előzött meg. Világszínvonalú hangtechnika áll majd rendelkezésünkre, ráadásul a szükséges mennyiség kétszerese, amit több órányi hangbeállás után, alaposan ki is fogunk használni. A szokásosnál hosszabb műsoridőben adunk átfogó képet az elmúlt 13 évünkről, sikerdalokkal, koncertfavoritokkal és régen játszott kedvencekkel. Ami azonban ennél is fontosabb számunkra, az, az a hangulat és plusz érzelmi töltet, amit veletek együtt élünk át egy ilyen koncerten.
Íme, a fontosabb részletek:
Dátum: 2013.04.20. (szombat)
Helyszín: PeCsa Music Hall (PeCsa nagyterem)
Cím: 1146 Budapest, Városliget Zichy Mihály út 14.
Pontos kezdési időpontok:
18:00: kapunyitás
18:40: vendég: Sold For Evil (UK/H)
19:40: vendég: Burnout
20:40: különleges vendég: Cadaveres
21:30: DEPRESSZIÓ
Jegyár: 2999 Forint
A koncert hangja rögzítésre kerül!
A koncerten CD és pólóárusítás!
Facebook-esemény: http://www.facebook.com/events/305324999573734/

Találkozzunk élőben!
Klub: Depresszió zenekar [De3,14] Köszönjük szépen a békéscsabai és a szolnoki bulik közönségének az elképesztően jó hangulatú koncerteket! Ahogy élőben is elmondtuk, a basszusgitárosunk, Zoli egy sérülés miatt kénytelen volt ezt a hétvégét pihenéssel és gyógyulással tölteni. Jó hír, hogy már jobban van, és a szombati PeCsa bulin má...tovább »r ezerrel zúzhat. Óriási köszönet Szimán Balázs barátunknak, a CsakazértiS zenekarból, hogy beugrott Zoli helyett, és ilyen rövid idő alatt megtanulta a dalokat, valamint maximálisan profin teljesített a koncerteken! Itt vannak a fotók: http://www.facebook.com/depressziomusic/photos_albums
, és ezerrel készülünk a budapesti őrületre.
Klub: Depresszió zenekar [De3,14] Köszönjük Dombóvár! Jól éreztük magunkat VELETEK! A koncertről készült fotókat ide kattintva éritek el:

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151518371124373.1073741829.164336849372&type=1

2 év utá...tovább »n, pénteken újra Békéscsabán játszunk, ráadásul a Road zenekarral együtt, tehát egy elég alapos Rock - őrületre számíthattok. A buliról itt találtok bővebb információkat:

http://www.facebook.com/events/147097988780897/

Másnap az egyik kedvenc fesztiválunkon, a szolnoki Metal Ligeten szabadulunk el, és egy óriásit zúzunk, több hazai nagyágyúval együtt. Infók a Liget oldalán:

http://www.facebook.com/metalligetfesztival

Ne felejtsétek el, hogy április 20-án a budapesti PeCsa Music Hall-ban adunk egy Nagyszabású Önálló Koncertet!
Klub: Depresszió zenekar [De3,14] Az április 20-i PeCsa bulihoz közeledve, több zenei magazinnal is interjúztunk. A koncert mellett, szó esett a beszélgetésekben a klipkészítésről, Soda állapotáról, aktuális kedvencekről, pihenésről, a saját márkáról, a Vízválasztó című lemezünk eredményeiről, a terveinkről, valamint egyéb aktualitá...tovább »sokról.

Music.hu interjú: http://www.music.hu/interjuk/11004/depresszio-interju
Zene.hu interjú: http://www.zene.hu/20130326_depresszio_interju
Shock! Magazin interjú: http://www.shockmagazin.hu/interju/depresszio-masfel-evvel-a-megjelenes-utan-is-elegedett-vagyok-a-vizvalasztoval

A HammerWorld Magazin áprilisi számában is találtok egy tartalmas interjút velünk.
Nagyon hálásak vagyunk azért, hogy már több, mint 32.000-en kedvelitek a Facebook-oldalunkat ( http://www.facebook.com/depressziomusic ), ahol a napokban egy játék is zajlik, PeCsa-jegyekért, valamint új pólóért. Ha már a Facebooknál tartunk, akkor azt is megemlítjük, hogy elkészült a gitárosunk, Hartmman Ádám hivatalos oldala is, amit ide kattintva értek el: http://www.facebook.com/HartmannAdam
A Depresszió Official Merchandise termékek már a Popshopban is elérhetők, itt: http://popshop.hu/depresszio
Szombaton (2013.04.06.) zúzunk egy alaposat Dombóváron, a Roados barátainkkal. Ha minden jól megy, akkor egy meglepetéssel is készülünk a bulira, amiről bővebb információkat itt találtok: http://www.facebook.com/events/141917509299712/
Jó nézelődést kívánunk, és találkozzunk élőben!
Klub: Depresszió zenekar [De3,14] Hálásan köszönjük minden résztvevőnek a forró hangulatú tatabányai klubkoncertet! Nagyon jól éreztük magunkat veletek, és legközelebb is szívesen megyünk a Roxxyba.
A koncertről ide kattintva találtok képeket:
...tovább »http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151493113259373.1073741828.164336849372&type=1
Húsvét után folytatódik a turné :
04.06. Dombóvár - DVMSE Csarnok
04.12. Békéscsaba - Tégla Közösségi Ház
04.13. Szolnok - Metal Liget
04.20. BUDAPEST - PECSA.
Addig is, boldog nyulat mindenkinek és nézzétek meg sokszor az új klipünket! http://youtu.be/mT0F4YXiEPA
 • Depresszió - 2013.03.23. Tatabánya | Facebook

  Forrás: www.facebook.com

  A Facebook egy közösségi oldal, amely összeköt barátaiddal, munkatársaiddal és a körülötted élőkkel. A Facebook-ot kapcsolattartásra, számtalan fénykép feltöltésére, linkek és videók közzétételére használhatod és többet megtudhatsz az emberekről akikkel találkozol.

Klub: Depresszió zenekar [De3,14] 1 HÓNAP MÚLVA PECSA
A technikai stábunkkal megkezdtük a látványtervek kidolgozását, hiszen pontosan 1 hónap múlva, azaz április 20-án, egy nagyszabású önálló koncertet adunk a budapesti PeCsa Music Hall-ban. Rengeteg nagyszabású buliban vettünk részt az elmúlt időszakba...tovább »n, de ez az este ránk lesz kihegyezve. Ez azt jelenti, hogy lehetőségünk lesz egy hosszú és alapos műsort bemutatni, valamint még jobban ki tudjuk használni a színvonalas hang és fénytechnikát. Bár minden koncertünket nagyon komolyan vesszük, de aki a legjobb minőségű produkciónkat szeretné látni, annak azt tanácsoljuk, hogy tartson velünk ezen az estén!
A koncerttel kapcsolatos információkat (jegyár, jegyelővételi helyszínek, cím, kezdési időpontok, stb.) megtaláljátok a hivatalos Facebook-eseményre kattintva. Köszönjük, ha segítitek a munkánkat az eseményhez való csatlakozással, valamint azzal, hogy meghívjátok rá az ismerőseiteket, és/vagy megosztjátok velük a linkjét! Az esemény linkje:
http://www.facebook.com/events/305324999573734/
Természetesen, az a legfontosabb, hogy találkozzunk élőben!
Klub: Depresszió zenekar [De3,14] A TÉL UTÁN, MOST MI TOMBOLUNK!
Reméljük, hogy mindenkinek sikerült épségben átvészelnie a tél utolsó erődemonstrációját, és szombaton végre együtt ünnepelhetjük a valódi tavaszt Tatabányán. Az elmúlt 13 évben sok jó koncertünk volt már a városban, amik mindig valamilyen fesztiválo...tovább »n, vagy másokkal közös rendezvényen zajlottak le. Elérkezett az ideje annak, hogy egy alapos és hosszabb önálló koncertet adjunk Tatabányán, amire március 23-án kerül sor, a sokak által kedvelt Roxxy Music-ban.
A katasztrofális időjárás által kikényszerített "turnészünet" után már nagyon várjuk, hogy kiszabaduljunk és tomboljunk egy nagyot veletek.
A koncertről bővebb információkat ide kattintva találtok:
http://www.facebook.com/events/546307035386942
Kedvcsinálónak itt az új klipünk:
http://youtu.be/mT0F4YXiEPA
Találkozzunk élőben!
 • Depresszió - Megyek előre Turné 2013. Tavasz / Tatabánya | Facebook

  Forrás: www.facebook.com

  A Facebook egy közösségi oldal, amely összeköt barátaiddal, munkatársaiddal és a körülötted élőkkel. A Facebook-ot kapcsolattartásra, számtalan fénykép feltöltésére, linkek és videók közzétételére használhatod és többet megtudhatsz az emberekről akikkel találkozol.

Klub: Depresszió zenekar [De3,14] ELMARADNAK A SOPRONI ÉS SZÉKESFEHÉRVÁRI KONCERTEK!

Sajnálattal értesítünk Titeket, hogy a mai soproni, valamint a holnapi székesfehérvári koncertünk, a katasztrofális időjárási helyzet miatt ELMARAD. Szerettünk volna elindulni, de a városokba vezető ...tovább »utak teljes és tartós lezárása miatt, esélyünk sem lett volna eljutni a koncertek helyszíneire. Az Alvin és a mókusok zenekar és mi is nagyon csalódottak vagyunk amiatt, hogy nem találkozhatunk veletek. Az elővételben megvásárolt jegyek visszaválthatóak a vásárlás helyszínén. Köszönjük a megértéseteket és arra kérünk titeket, hogy adjátok tovább a hírt!

Klub: Depresszió zenekar [De3,14] Rengeteg lelkes koncertlátogatóval és egy fantasztikus hangulatú bulival indult a 2013-as szezonunk Nyíregyházán. Elképesztően jó érzés volt újra színpadra állni és NEKTEK zenélni. Szívből köszönjük ezt a remek estét!
A koncerten készült képeket ide kattintva nézhetitek meg:
...tovább »
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151469057204373.1073741825.164336849372&type=1&l=7660c39b46

az előkészületeket bemutató sorozatot pedig itt láthatjátok:

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151470884209373.1073741826.164336849372&type=3

A Depresszió Official Merchandise 2013-as kollekcióját bemutató galériát megnézhetitek itt:

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151472955469373.1073741827.164336849372&type=3

Közben már megérkeztek az elővételben kedvezményes árú jegyek a Road zenekarral közös, dombóvári és békéscsabai koncertjeinkre.

Pénteken Sopronban, Szombaton pedig Székesfehérváron folytatódik a turné. Nagyon várjuk már ezt a Rock n' Roll hétvégét VELETEK! Bármit is mondanak az időjósok, a forró hangulat garantált! :-)
Elővételben kedvezményes árú jegyek holnap estig kaphatók a hétvégi bulikra. Bővebb információk a rendezvényekről itt:

http://www.facebook.com/depressziomusic/events

Kedvcsinálónak pedig itt az új klipünk: http://youtu.be/mT0F4YXiEPA
Klub: Depresszió zenekar [De3,14] TURNÉSTARTHOZ ÚJ ARCULAT
A tavaszi turnénk nyitásához időzítve új arculatot kapott a honlapunk, valamint a közösségi oldalaink.
A webes felületeink központjának számító honlapunkon saját hátteret választhattok magatoknak. A kínálat most az új klip kockáival bővült, és letölth...tovább »etővé tettük az aktuális sajtófotónkat is. A Facebook-oldalunk menüpontjai is megújultak, és friss tartalmak is találhatók alattuk.
Új designt kaptak a Myspace és Twitter profiljaink is, hogy mindenki az általa legjobban kedvelt helyen böngészhesse a híreinket, valamint az összes klipünket és számos extra videót felvonultató Youtube csatornánkon is végeztünk némi ráncfelvarrást.

Honlap: http://www.depressziomusic.hu
Facebook: http://www.facebook.com/depressziomusic
Myspace: http://www.myspace.com/depressziomusic
Twitter: http://www.twitter.com/depressziomusic
Youtube: http://www.youtube.com/depressziomusic

Jó böngészést kívánunk!
Szombaton (2013.03.09.) indul a turné Nyíregyházán!
Addig is, itt az új klipünk: http://www.youtube.com/watch?v=mT0F4YXiEPA
 • Depresszió zenekar hivatalos oldala

  Forrás: www.depressziomusic.hu

  A Depresszió zenekar hivatalos weboldala - hírek, koncertdátumok, biográfia, diszkográfia, vásárlás, videók, letöltések, zenék, linkek

Klub: Depresszió zenekar [De3,14] videót osztott meg. INDUL A MEGYEK ELŐRE TURNÉ 2013. TAVASZ!
Javában zajlanak a főpróbák a szombaton startoló turnénkra, és már nagyon izgatottan várjuk, hogy újra színpadra állhassunk. Úgy érezzük, hogy sikerült egy igazán ütős programot összeállítanunk a tavaszi koncertekre, tehát alaposan átmozgatunk majd ...tovább »mindenkit, aki velünk tart. :-)
Jó hír, hogy a billentyűsünk, Soda szépen gyógyul, és hamarosan csatlakozik hozzánk, de addig is a megszokott minőségű bulikra számíthattok tőlünk.
A turnén már kaphatók lesznek a Depresszió Official Merchandise, azaz a saját márkánk termékei.
Emlékezetesen jól sikerült a tavalyi koncertünk Nyíregyházán, és bízunk benne, hogy szombaton (2013.03.09) ezt is sikerül majd felülmúlni. A Tankcsapdával és az Alvin és a mókusokkal fogtunk össze, hogy egy hatalmas bulit csináljunk az ország egyik legnagyobb fedett csarnokában. Pontosan 19:30-kor csapunk a húrok közé a BuSzaCsában, tehát érdemes korán érkezni, hogy legyen idő a bejutásra és egyebekre a koncertünk előtt.
Bővebb információkat ide kattintva találtok a rendezvényről:
http://www.facebook.com/events/386798301407436/
kedvcsinálónak pedig itt az új klipünk:
http://www.youtube.com/watch?v=mT0F4YXiEPA
Klub: Depresszió zenekar [De3,14] ITT AZ ÚJ KLIP!!! Avagy, ilyen volt VELETEK a 2012-es évünk. :-)
A klipért kattintsatok ide: http://hammerworld.hu/2013/03/04/depresszio-klippremier-megyek-elore/
 • DEPRESSZIÓ - Klippremier: Megyek előre

  Forrás: hammerworld.hu

  A HammerWorld egy havonta megjelenő nemzetközi zenei magazin, mely a hard rock és heavy metal műfajba tartozó előadókkal foglalkozik, híreket,

Klub: Depresszió zenekar [De3,14] videót osztott meg. 03.09-én, Nyíregyházán startol a Megyek előre Turné 2013. Tavasz. Az Alvin és a mókusokkal, valamint a Tankcsapdával közös, nagyszabású koncert előzetesét ide kattintva láthatjátok:

http://www.youtube.com/watch?v=XQrLksY4WQg
...tovább »
Bővebb információk az eseményről itt:

http://www.facebook.com/events/386798301407436/
Klub: Depresszió zenekar [De3,14] HAMMERWORLD ÖSSZEFOGLALÓ

A turnéval, új videoklippel, Sodával, valamint az április 20-i, nagyszabású, önálló PeCsa bulival ( http://www.facebook.com/events/305324999573734/ ) kapcsolatos híreinket foglalta össze a HammerWorld...tovább » magazin online kiadása. A cikkért kattintsatok ide:

http://hammerworld.hu/2013/02/18/depresszio-soda-nelkul-indul-a-turne-es-jon-az-uj-klip/
Klub: Depresszió zenekar [De3,14] új képet töltött fel.
Depresszió Official Merchandise néven, március 4-től kaphatók a zenekar által tervezett ruházati és egyéb termékek, kizárólag a koncerteken és a www.rockstore.hu oldalon.
A széles kínálatból előrendelők ajándék pengetőt és matricát kapnak.
Katalógus és megrendelés ide kattintva:
...tovább »http://rockstore.hu/shop_search.php?search=d.o.m.

A Depresszió webshop teljes választéka elérhető lesz a Megyek előre Turné 2013. Tavasz állomásain.

03.09. Nyíregyháza - Bujtosi Szabadidő Csarnok
03.15. Sopron - Hangár Music Garden
03.16. Székesfehérvár - Fezen Klub
03.23. Tatabánya - Roxxy Music
04.06. Dombóvár - DVMSE Csarnok
04.12. Békéscsaba - Tégla Közösségi Ház
04.13. Szolnok - Metal Liget Fesztivál
04.20. Budapest - PeCsa Music Hall

Bővebb információk: http://www.depressziomusic.hu
http://www.facebook.com/depressziomusic/events

Megyek előre - az új klip premierje:
03.04. / 20 óra / http://www.hammerworld.hu

Turné és klip előzetes:
http://www.youtube.com/watch?v=jC1R7rWLf5k
Klub: Depresszió zenekar [De3,14] PÉCS HELYETT DOMBÓVÁRON

A 04.06-i pécsi, Road Zenekarral közös koncertünk, az Uránia bezárása miatt, a dombóvári DVMSE Csarnokban kerül megrendezésre. Az eredeti tervek szerint, ezzel a rendezvénnyel búcsúzott volna az Uráni...tovább »a Mozi, de az intézmény üzemeltetői sajnos már nem tudják biztosítani számunkra a helyszínt. Mivel erre a napra már nem találtunk ekkora rendezvény befogadására alkalmas, szabad helyszínt a városban, ezért Pécstől nem messze, Dombóváron csinálunk egy hatalmas bulit, Road-os barátainkkal közösen. Reméljük, hogy mindenki velünk tud majd tartani, aki szeretett volna. Akinek esetleg Dombóvár túl messze van, azt várjuk sok szeretettel június végén, a Rockmaraton Fesztiválon, ahol szintén együtt láthattok minket a Roaddal. Köszönjük a megértéseteket!
Bővebb információk a buliról itt: http://www.facebook.com/events/141917509299712/
 • Depresszió + Road / Dombóvár | Facebook

  Forrás: www.facebook.com

  A Facebook egy közösségi oldal, amely összeköt barátaiddal, munkatársaiddal és a körülötted élőkkel. A Facebook-ot kapcsolattartásra, számtalan fénykép feltöltésére, linkek és videók közzétételére használhatod és többet megtudhatsz az emberekről akikkel találkozol.

Klub: Depresszió zenekar [De3,14] videót osztott meg. 30.000 LIKE, TURNÉ ÉS KLIP ELŐZETES

Elkészült a tavaszi turné és az új klip előzetese, amit ide kattintva nézhettek meg:

http://www.youtube.com/watch?v=Ax04DzGZ4ag
...tovább »
Köszönjük szépen, ha megosztjátok az ismerőseitekkel és jó szórakozást kívánunk hozzá!
Közben már több, mint 30.000-en kedveltek minket a Facebook-on ( http://www.facebook.com/depressziomusic ) Végtelenül hálásak vagyunk azért, hogy a koncerteken és online is velünk vagytok!

A Depresszió
Klub: Depresszió zenekar [De3,14] ITT VANNAK A TAVASZI TURNÉDÁTUMOK

Végre összeállt a tavaszi menetrendünk. Március 4-én, 20 órakor kerül bemutatásra az új videoklipünk, a hammerworld.hu oldalon. A kisfilm a Megyek előre című dalhoz készült, ami egyben a turné névadój...tovább »a is.
A 8 állomásos országjárásra friss műsorral készülünk, és olyan bandákkal osztjuk meg a színpadokat, mint az Alvin és a mókusok, a Road, vagy a Tankcsapda. A legnagyobb bulira április 20-án kerül sor, a budapesti PeCsa Music Hall-ban, ahol egy nagyszabású önálló koncertet adunk. A koncert hangját rögzítjük is, egy őszre tervezett speciális kiadványhoz.

Megyek előre Turné 2013. Tavasz:

03.09. Nyíregyháza - Bujtosi Szabadidő Csarnok* + Tankcsapda+Alvin és a mókusok
03.15. Sopron - Hangár Music Garden* + Alvin és a mókusok
03.16. Székesfehérvár - FEZEN Klub* + Alvin és a mókusok
03.23. Tatabánya - Roxxy Music*
04.06. Pécs - Uránia Mozi + Road / Rockmaraton Felvezető
04.12. Békéscsaba - Tégla Közösségi Ház* + Road
04.13. Szolnok - Metal Liget Fesztivál
04.20. BUDAPEST - PECSA MUSIC HALL*

Vendég: Burnout*

Bővebb információkat a http://www.depressziomusic.hu oldalon, valamint itt találtok: http://www.facebook.com/depressziomusic/events

Nagyon várjuk már, hogy újra találkozzunk veletek!

Üdv!

A Depresszió
 • Depresszió zenekar hivatalos oldala

  Forrás: www.depressziomusic.hu

  A Depresszió zenekar hivatalos weboldala - hírek, koncertdátumok, biográfia, diszkográfia, vásárlás, videók, letöltések, zenék, linkek

Klub: Depresszió zenekar [De3,14] Március 9-én, Nyíregyházán indul a 2013-as turnénk, ahol a hazai pályás Alvin és a mókusokkal, valamint a Tankcsapdával adunk közös koncertet.
Bővebb információkat a buliról, a honlapunk koncertek menüpontja alatt találtok, valamint a hivatalos Facebook-esemény leírásában, amihez ide kattintva tudtok...tovább » csatlakozni:

http://www.facebook.com/events/386798301407436/

Hamarosan a teljes tavaszi menetrendünket bejelentjük.
Addig is B.Ú.É.K. NEKTEK!!!!
 • DEPRESSZIÓ+TANKCSAPDA+ALVIN ÉS A MÓKUSOK / NYÍREGYHÁZA-BUSZACSA | Facebook

  Forrás: www.facebook.com

  A Facebook egy közösségi oldal, amely összeköt barátaiddal, munkatársaiddal és a körülötted élőkkel. A Facebook-ot kapcsolattartásra, számtalan fénykép feltöltésére, linkek és videók közzétételére használhatod és többet megtudhatsz az emberekről akikkel találkozol.

Klub: Depresszió zenekar [De3,14] videót osztott meg. A KARÁCSONYI AJÁNDÉKUNK
Apró karácsonyi figyelmességként, a Vízválasztó című lemezünk Digipack változatának bonus DVD-jéről, a Térden vagy talpon című dal stúdiós videóját tettük elérhetővé számotokra, amit ide kattintva nézhettek meg:
...tovább »http://www.youtube.com/watch?v=gHtIhF3K8Po
Tudjuk, hogy nem egy tipikus karácsonyi sláger, viszont azt jól jellemzi, hogy milyen erőteljes volt NEKTEK KÖSZÖNHETŐEN a 2012-es évünk. Végtelenül hálásak vagyunk az idei, valamint az elmúlt 12 év sikereiért és szép pillanataiért mindenkinek, aki mellettünk áll, és BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNUNK NEKTEK! Folyt.köv. 2013-ban.
Ádám, Zoli, Soda, Dávid, Feri

 • Depresszió - Térden vagy talpon (Bonus Video)

  Forrás: www.youtube.com

  A Depresszió zenekar Térden vagy talpon című daláról készült stúdióvideó. Ízelítő a Vízválasztó című lemez Digipack változatához csatolt bonus DVD-ről. Album...

Klub: Depresszió zenekar [De3,14] Helló!

A honlapunk galéria menüpontja alatt már elérhető az őszi turnénk fotóiból készült összefoglaló.

Katt ide:
...tovább »
http://www.depressziomusic.hu

Jó nézelődést!

Üdv!

A Depresszió Zenekar
 • Depresszió zenekar hivatalos oldala

  Forrás: www.depressziomusic.hu

  A Depresszió zenekar hivatalos weboldala - hírek, koncertdátumok, biográfia, diszkográfia, vásárlás, videók, letöltések, zenék, linkek

Klub: Depresszió zenekar [De3,14] új képet töltött fel.
A NAGY KÖSZÖNET

Véget ért a 2012-es őszi / téli koncertsorozatunk, és ezzel együtt, a tavaly október óta zajló, Vízválasztó Lemezbemutató Turné is, ami eddigi pályafutásunk legsikeresebb időszaka volt.
Milliónyi hál...tovább »álkodó szó is kevés lenne ahhoz, hogy pontosan kifejezzük, amit érzünk, ezért most álljon itt „csak” annyi, hogy K Ö S Z Ö N J Ü K ! ! !
A rengeteg befektetett energia, lelkesedés, idő, szeretet és egyéb fontos összetevő miatt, a Depresszió eddigi legnagyobb szabású alkotásaként harangoztuk be a Vízválasztó című lemezünket, amit a címválasztással is szerettünk volna még jobban kihangsúlyozni. Végül attól a szeretettől és lelkesedéstől lett valóban Vízválasztó a zenekar történetében ez az album, amivel Ti fogadtátok, valamint a lemezbemutató koncertek sikerétől. Önmagában is óriási megtiszteltetést jelent egy zenekarnak, ha 60.000 koncertlátogatónak zenélhet egy turné alatt, de ennél is nagyobb örömöt szerzett nekünk, hogy elképesztően jó hangulatú koncerteket élhettünk át VELETEK.
Az elkötelezettségeteket talán azzal tudjuk a legjobban meghálálni, hogy a jövőben is igyekszünk még jobb dalokat, lemezeket és kiadványokat készíteni, és még jobb koncerteket adni. Hamarosan bejelentjük, hogy ezekre mikor kerül sor a közeljövőben. Addig is, KÖSZÖNJÜK SZÉPEN NEKTEK, valamint a munkánkat segítőknek és a velünk dolgozóknak a rengeteg csodás élményt, és ezt a szép időszakot!

Klub: Depresszió zenekar [De3,14] HAMMER LISTA, VIVA JÓTÉKONYSÁG, KARÁCSONYI AJÁNLÓ

A HammerWorld magazin kérésére összeállítottunk mi is egy toplistát, a 2012-es lemezekből. Sosem tudtuk eldönteni, hogy mi alapján lehet rangsorolni kiváló zenészek alkotásait, ezért a teljesség igény...tovább »e nélkül készült el az összeállítás, de nem akartunk kimaradni a játékból, mert a Toplistázás jó móka :-). Akadt olyan album, ami csak pár dal miatt lett a kedvencünk, és volt olyan, ami hirtelen nem jutott eszünkbe, pedig ütős anyag, tehát tekintsétek inkább ajánlónak részünkről a cikket, amit ide kattintva olvashattok:

http://hammerworld.hu/2012/12/09/listamania-2012-a-zeneszek-idei-kedvencei/

Szombaton (2012.12.15) 13:00 körül, hosszú idő után, újra a Viva Tv vendégei leszünk, a Teleton című jótékonysági műsor keretein belül. A Tűzoltó utcai Gyermekklinika számára rendezett adománygyűjtésen veszünk részt, tehát tartsatok velünk, és segítsetek Ti is, ha tehetitek!

Még van pár nap Karácsonyig, tehát ha "Depressziós cuccal" lepnétek meg valakit, vagy magatokat, akkor a metalshop.hu-t ajánljuk, ahol széles kínálatból választhattok, a legjobb árak mellett, egészen december 19-ig, ide kattintva:

http://shop.metalindex.hu/advanced_search_result.php?keywords=depresszi%F3
Klub: Depresszió zenekar [De3,14] Köszönjük Veszprém!!!! Pontosan ilyen turnézáró koncertre vágytunk, és nagyon hálásak vagyunk nektek a szép estéért! Extra köszönet a Rock a nevem Turné minden dolgozójának és zenekarának a remek hangulatért!
A koncerten készült képekért kattintsatok ide:
...tovább »
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151272555889373.488601.164336849372&type=1

Hamarosan jönnek a tavaszi turnédátumok és pár szó a 2012-es évről, valamint a Vízválasztó turnéról.
Klub: Depresszió zenekar [De3,14] ITT A VÉGE...

Imádtuk a hétvégét! A szombathelyi koncert prémium kategóriás volt, amiért nagyon hálásak vagyunk NEKTEK, valamint a Rock a nevem Turnén dolgozóknak és a fellépő zenekaroknak. Köszönjük a balassagyarm...tovább »ati koncert közönségének és résztvevőinek is a remek bulit és még1X Boldog születésnapot a Rock Táncháznak!
A koncerteken készült képeket ide kattintva nézhetitek meg:

http://www.facebook.com/depressziomusic/photos_albums?ref=hl

A fergeteges hangulatú, szombathelyi buliról írt beszámolót a nyugat.hu, amit itt olvashattok:

http://www.nyugat.hu/tartalom/cikk/tankcsapda_depresszio_koncert_szombathely_2012_november

FX-filmes barátaink ismét egy mocskosul profi videóval ajándék oztak meg minket, ami a PeCsás bulinkon készült. A koncertnaplós kisfilmért kattintsatok ide:

http://www.youtube.com/watch?v=2DZ9B9YXCgw

Reméljük, hogy az összeállítás jó kedvcsináló a nagyszabású év és turnézáró koncertünkhöz, amire december 8-án kerül sor, 19:30-tól, a veszprémi Arénában. Arra biztatunk titeket, hogy mindenképpen tartsatok velünk, ha tudtok, hiszen ezután több hónapig nem turnézunk, valamint arra, hogy érkezzetek időben, mert pontosan kezdünk! Igyekszünk a lehető legalaposabban kitombolni magunkat a pihenő előtt, tehát masszív zúzásra számíthattok. A Rock A Nevem veszprémi állomásáról itt tudhattok meg többet:

http://www.facebook.com/events/263000720486342/

Annyit azért elárulunk a tavaszi terveinkről, hogy április 20-án, egy nagyszabású, önálló koncertet adunk a PeCsában, aminek hivatalos Facebook-eseményéhez már most csatlakozhattok, itt:

http://www.facebook.com/events/305324999573734/
Klub: Depresszió zenekar [De3,14] Igazi jutalomjáték volt számunkra, a telt házas budapesti koncertünk, amiért végtelenül hálásak vagyunk NEKTEK. Ez volt az egyik kedvenc PeCsa-bulink, és reméljük, hogy még sok ilyen szép estében lesz részünk VELETEK. Legközelebb április 20-án találkozunk Budapesten, amikor egy önálló nagy-koncertet...tovább » adunk a PeCsában. A pénteki este történéseit elég sok formában dokumentáltuk. Az Fx-film stábja most is készített egy videó-naplót az eseményről, amit hamarosan megosztunk veletek. Zettisch Tamás is rögzített pár látványos felvételt, a Megyek előre című dalhoz készülő, új videoklipünkhöz, és a biztonság kedvéért, a koncert hangját is rögzítettük. :-)
Amíg napvilágot látnak a különböző anyagok, ide kattintva megnézhetitek a Vízválasztó Turné zárásán készült képeket:

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151240295379373.484067.164336849372&type=1

Hatalmas köszönet mindenkinek, aki másnap velünk bulizott Szegeden! Nagyon jól éreztük magunkat, és örülünk, hogy végre találkozhattunk VELETEK. A képekért kattintsatok ide:

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151241266479373.484262.164336849372&type=3

Ha a PeCsás bulit tekintjük a Vízválasztó turné zárásának, akkor a következő 3 koncert lesz az alapos ráadás, amibe minden energiánkat beleadjuk. Pénteken (2012.11.23.) térünk vissza Balassagyarmatra, ahol a Rock-táncház születésnapi fesztiválján lépünk fel, ami egy óriási bulinak ígérkezik. Másnap Szombathelyen folytatjuk a nagyszabású Rock a Nevem turnét, amit már nagyon várunk, hiszen imádunk a városban játszani, amit most hatalmas technikai arzenállal spékelünk meg. Ha ez sem lenne elég, akkor még vár ránk egy óriási évzáró koncert, December 8-án, a veszprémi ARÉNÁBAN.

További hírek