JOBBIK Magyarországért Mozgalom 22514 tag iwiw.hu/JobbikMagyarorszagertMozgalom

  • Társadalom
  • Nyitott
  • 22514 tag

Jobbik tagjainak, barátainak és szimpatizánsainak köre.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom alulról építkezve, a semmiből jutott el arra a szintre, hogy a 2010-es országgyűlési választáson 855 ezer ember szavazott rá. Bár ez is óriási siker és előrelépés, mi nem elégedhetünk meg ennyivel, nem ellenzéki párt létrehozása volt a célja a Jobbik alapítóinak, hanem az, hogy egy olyan pártot hozzanak létre, amelyik kezébe veheti végre hazánk sorsának irányítását és végre tisztességes módon, csak magyar érdekeket szem előtt tartva tudja irányítani az országot.

Célunk tehát csakis az lehet, hogy legkésőbb 2014-ben már kormánypártként legyen jelen a Jobbik az Országgyűlésben.

Annyian csinálták már rosszul, jöjjön végre a Jobbik!

Ady Endre szavaival szólva: "Csak akkor születtek nagy dolgok, ha bátrak voltak, akik mertek, s ha százszor tudtak bátrak lenni, százszor bátrak és viharvertek."

  • Kategória Társadalom, Kultúra, Életmód
  • Létrejötte 2008. június 29.
  • Terület globális
  • Weboldal címe http://www.jobbik.hu
  • Típus felhasználói, nyitott
  • Utolsó aktivitás április 24.
Klub: JOBBIK Magyarországért Mozgalom A nemzeti radikális képviselő Facebook-bejegyzését változtatás nélkül közöljük:
Klub: JOBBIK Magyarországért Mozgalom A Jobbik legfrissebb Nemzetpolitikai Hírlevele!
Klub: JOBBIK Magyarországért Mozgalom videót osztott meg. Köszönetét fejezte ki a Jobbik nevében Vona Gábor pártelnök mindazoknak, akik az árvízi védekezésben segédkeztek. A hétfői sajtótájékoztatón elismerően beszélt mind a hivatásosok, mind a civilek és a gárdisták önzetlen harcáról az árvíz ellen. Mint fogalmazott: itt az ideje megszüntetni a gárdisták ...tovább »kriminalizálását, mert ismét megmutatták, hogy baj esetén szükség van a munkájukra.
Klub: JOBBIK Magyarországért Mozgalom ÁRVÍZVÉDELMI FELHÍVÁS
A Jobbik országos mozgósítást hirdet tagjai és szimpatizánsai körében az árvízvédelemben való részvételre, támogatva ezzel az állami szervek munkáját. A kritikus időszakban infrastrukturális és szervezeti erőforrásait, valamint költségvetéséből 10 mi...tovább »llió forintot a veszély elhárítására ajánl fel.

Emiatt itt a fészbukon is TÁJÉKOZTATÓ OLDALLÁ ALAKULUNK ÁT, hogy közel 100 ezres létszámunkkal segítsük a szerveződést és az információáramlást.
Árvízvédelmi központunk mind a segítséget kérők, mind a segíteni szándékozó önkéntesek jelentkezését várja.
Segélyvonalunk telefonszámai: 70/372-4662, 70/371-7976, 70/372-4807, 70/371-9274
Email: arviz2013@jobbik.hu, illetve itt az oldalon is várjuk az üzeneteket.
Klub: JOBBIK Magyarországért Mozgalom A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) és a Jobbik Ifjúsági Tagozata (IT) közös véradásra buzdított csütörtökön az Országgyűlés Irodaházában.
Klub: JOBBIK Magyarországért Mozgalom Magyarország legnagyobb, két és fél milliós példányszámú ingyenes közéleti újságja újabb számmal jelentkezik, benne ismét bulvárral, sporttal, rejtvénnyel és leleplező közéleti anyagokkal.
Klub: JOBBIK Magyarországért Mozgalom "Lopj még egy kis dohányt és fogd rá a komondorra!" - ez a Fideszre jellemző ironikus megjegyzés a mottója a május 10-én pénteken 17 órakor kezdődő tüntetésnek, amelyet a Jobbik szervez a Fidesz Lendvay utcai székháza elé.
Klub: JOBBIK Magyarországért Mozgalom Pár hónapja írtam már önnek egy levelet. Abban arra kértem, segítsen már nekünk, magyaroknak, hogy lássuk, hogyan kell kezelni az Országgyűlésben a kettős állampolgárság problémáját. Lássuk végre, mit tesz ilyen esetben a "demokratizmus bástyája", Izrael! Nekünk ugyanis nem sikerült kezelni a problé...tovább »mát, még beszélni sem lehet róla. Persze, hogy nem válaszolt, tudtam én, hogy nem fog. Hiszen akkor lelepleződött volna, hogy ami ellen nálunk ön is tüntetett, az az önök országában mindennapi gyakorlat. Nemrég több izraeli képviselő veszítette el a mandátumát, csak mert más állampolgárságuk is volt. Ennyit a kettős mércéről.
Klub: JOBBIK Magyarországért Mozgalom A kormány hatalomra lépésekor beígért szemléletváltozás a rendőrségnél máig nem következett be immáron a választásokat követő 3. évben sem.
Klub: JOBBIK Magyarországért Mozgalom A Jobbik megkezdte a 2014-es választási program elkészítését - jelentette be Volner János, a párt alelnöke. Mint elmondta, a párt hét vezérelvvel kezdi új programját, melynek alapját a 2010-es választási programjuk adja, kiegészítve új koncepciókkal.
Klub: JOBBIK Magyarországért Mozgalom Vona Gábor idén is országértékelő beszédet tart:

"Január 26-án újra országértékelő beszédet mondok

Először 2010-ben tartottam ilyen beszédet, még az országgyűlési választások előtt, azóta "évadnyitó"...tovább » néven minden év januárjának utolsó szombatján megrendezésre került az országértékelés. Idén sem lesz másképp. A rendezvényre, ahogy az lenni szokott, a Jobbik helyi szervezetei és meghívott vendégek jöhetnek el személyesen, de minden érdeklődő élőben is megtekintheti a barikad.hu oldal közvetítése által.

A sajtóban nagyon ritkán és nagyon szőr mentén szoktak beszámolni róla, pedig számomra mindig ez az év legfontosabb beszéde, ahol kellő időm van arra, hogy a gondolataimat kifejtsem mind stratégiai, mind ideológiai, mind aktuálpolitikai kérdésekben. Idén a Jobbik 2012-es évéről, a megpróbáltatásokról, a jövőbeni utunkról, valamint az ország és nemzet helyzetéről és megoldási javaslatainkról fogok beszélni.

Aki esetleg a tavalyit nem látta, vagy még nem is hallott arról, hogy Magyarország legerősebb ellenzéki pártjának vezetője is szokott országértékelőt tartani, az itt megtekintheti a 2012-es beszédemet." https://www.youtube.com/watch?v=8GCyuJwAkFA
Klub: JOBBIK Magyarországért Mozgalom Vona Gábor, a Jobbik elnöke Facebook oldalán tette közzé véleményét a szilveszter éjjelén történt szigethalmi késelés ügyében. A pártelnök az elmúlt 22 év tehetetlen kormányzásainak felelősségéről, valamint egy leendő demonstrációról is szót ejtett.
Klub: JOBBIK Magyarországért Mozgalom 2013. január 1-jétől inflációkövető módon változnak a BKV Zrt. libegő-, sikló-, nosztalgiajáratainak és múzeumainak érvényes tarifái.

A jelenlegi változás nem tévesztendő össze a Fővárosi Közgyűlés október végi közösségi közlekedésre vonatkozó tarifae...tovább »melésével.

Tovább: http://bkv.hu/hu/kozlemenyek/valtoznak_egyes_tarifak_2013_tol
Klub: JOBBIK Magyarországért Mozgalom Köszönöm a nemzeti párt szavazóinak, hogy az elmúlt két és fél évben a Nemzet Templomában, a magyar országgyűlésben képviselhettem őket, s köszönöm jobbikos képviselőtársaimnak a sok közös küzdelmet és győzelmeket, amelyeket együtt értünk el. - Bödecs Barna
Klub: JOBBIK Magyarországért Mozgalom A Jobbik Ifjúsági Tagozat, valamint a Gyarapodó Magyarországért Alapítvány tanulmányi versenyt hirdet Kárpát-medencei középiskolások számára. A verseny kiírásának célja a nemzettudat erősítése és az értékelvű fiatalság kinevelése, ezt szolgálják a választott témák is.
Klub: JOBBIK Magyarországért Mozgalom Sok szeretettel meghívjuk az Újbudai Jobbik lakossági fórumára, melyen lehetőség nyílik kerületi problémák felvetésére, megvitatására, valamint megismerheti az új jobbikos önkormányzati képviselőt, Bába Szilviát.
Klub: JOBBIK Magyarországért Mozgalom videót osztott meg. http://www.youtube.com/watch?v=R30fmLzFslY
Klub: JOBBIK Magyarországért Mozgalom Szövetségének (AENM) tisztújító kongresszusát, ahol tíz ország (Lengyelország, Franciaország, Belgium, Olaszország, Spanyolország, Portugália, Szlovénia, Bulgária, Svédország és Magyarország, illetve megfigyelőként Japán) nemzeti radikális pártja képviseltette magát.
Klub: JOBBIK Magyarországért Mozgalom videót osztott meg. Az 56-os forradalom és szabadságharc ötvenhatodik évfordulójára szervezett központi jobbikos ünnepi nagygyűlés a súlyos történelmi örökségét hordozó budapesti Deák téren kerül megrendezésre
Klub: JOBBIK Magyarországért Mozgalom Több életveszélyes fenyegetést kapott a cigányoktól Rába Kálmán, a Vas megyei Közgyűlés tagja. Kőszeg már nem a béke szigete, néhány hete egy önkormányzati képviselő fején szétvertek egy gitárt.
Klub: JOBBIK Magyarországért Mozgalom A Médiatanács megállapította, hogy a TV2 ezzel ismét megsértette a kiegyensúlyozottság követelményeit...
Klub: JOBBIK Magyarországért Mozgalom A Jobbik és a Jobbik IT célul tűzte ki, hogy fellép a diákmunkások kihasználása ellen és szinte egyedüliként foglalkozik problémáikkal.
Klub: JOBBIK Magyarországért Mozgalom videót osztott meg. A Jobbik molinót feszített ki a kommunista nyugdíjakkal kapcsolatban. Kövér László felkérte a frakciót, hogy ne használják plakátkiállításnak a parlamentet. Később felszólítja Novák Elődöt: viselkedjen, mert kivezetteti. Úgy tűnik, neki is vonzó a pedagógusi életpálya.
Klub: JOBBIK Magyarországért Mozgalom Kettősmérce a magyar igazságszolgáltatásban: a szovjet emlékmű megrongálóit pénzbírságra és felfüggesztett börtönbüntetésre ítéli, Horthy Miklós szobrát szabadon meg lehet gyalázni.
Klub: JOBBIK Magyarországért Mozgalom Előadó(k):
Vona Gábor - a Jobbik elnöke, Gaudi-Nagy Tamás - országgyűlési képviselő, Toroczkai László - HVIM elnök, megyei jobbikos képviselő

Mindenkit szeretettel várunk!
...tovább »
Klub: JOBBIK Magyarországért Mozgalom Terrorelhárítási Központ mai fisakójával ismét bebizonyosodott, Orbán Viktor egykori főtestőre alkalmatlan vezetői feladata ellátására, az adófizetők pénzéből a TEK-nek juttatott tízmilliárdok pedig számolatlanul folynak el látszatfellépésekre.
Klub: JOBBIK Magyarországért Mozgalom Tegnap este ismeretlen tettesek megrongálták a Jobbik központi irodájának zárját, leköpködték ablakát és felgyújtották postaládáját.
Klub: JOBBIK Magyarországért Mozgalom A Jobbik Országgyűlési Képviselőcsoportja ismét gyakornoki programot hirdet felsőoktatási hallgatók részére. A program lehetővé teszi, hogy az abban részt vevő egyetemisták, főiskolások megismerjék az Országgyűlés munkáját, szervezetét az előttünk álló őszi törvényalkotási időszakban.
Klub: JOBBIK Magyarországért Mozgalom
Előadó(k):
Vona Gábor, a Jobbik elnöke; Dr. Apáti István, országgyűlési képviselő; Katona Péter, önkormányzati képviselő
Téma:
Demonstráció a kórházak leépítése ellen...tovább »
Rendezvény helye:
Mátészalka, Kölcsey tér (a tüdőgondozónál)
Rendezvény időpontja:
2012-08-30 19:00

Klub: JOBBIK Magyarországért Mozgalom Államalapításunkat ismét Budapesten, a Margitszigeti Nagyréten ünnepli augusztus 20-án a Jobbik Magyarországért Mozgalom. A gyermekprogramokon és a személyes találkozókon kívül négy koncert is szórakoztatja majd a kilátogatókat.
Klub: JOBBIK Magyarországért Mozgalom Kovács Sándor (Jobbik Hódmezővásárhely): Az a megtiszteltetés ért, hogy a Jobbik helyi tagsága engem kért fel, hogy a városunkban megmérettessem magam a polgármesteri címért, mely felkérést természetesen örömmel fogadtam el.
Klub: JOBBIK Magyarországért Mozgalom Vona Gábor hangsúlyozta, hogy a döntésnek semmi köze nincsen Szegedi Csanád zsidó felmenőihez.
Klub: JOBBIK Magyarországért Mozgalom A Jobbik országos vezetése ezúton kíván sok sikert a megválasztott jobbikos képviselőknek.
Klub: JOBBIK Magyarországért Mozgalom "Megannyi, személyem és rajtam keresztül a Jobbik ellen elkövetett rágalomhadjárat arra késztet, hogy meghozzam életem egyik talán legnehezebb döntését."
Klub: JOBBIK Magyarországért Mozgalom Bándy Kata bestiális meggyilkolása újra felvetette a halálbüntetés visszavezetésének problematikáját. A Bar!kád-olvasók jól tudják, hogy a halálbüntetés újbóli bevezetése már a Jobbik eredeti programjában is szerepelt. A mostani felvetéseket azzal söpri le a kormányzati kommunikáció, hogy ehhez ki ...tovább »kéne lépni az Európai Unióból.
Klub: JOBBIK Magyarországért Mozgalom Hétfőn este 20 órára, csendes fáklyás felvonulást szerveznek pécsi civilek a facebookon a cigánybűnözés ellen, a halálbüntetés visszaállításáért.

Klub: JOBBIK Magyarországért Mozgalom Tisztelettel tudatjuk, hogy a magyar hadtörténelem (és a Jobbik Magyarországért Mozgalom Jászberényi Alapszervezetének) soron következő megemlékezését - az 1456-os nándorfehérvári, dicsőséges győzelem tiszteletére - 2012. július 23-án, 18 órakor tartjuk Jászberényben, a Lehel Vezér tér 18. sz. alatt...tovább », a Városháza előtti téren.
Klub: JOBBIK Magyarországért Mozgalom Általános tisztújítást tartott a Jobbik országgyűlési képviselőcsoportja. Vona Gábor, a radikális párt elnöke elmondta, a tisztújítás azért vált szükségessé, mert a frakció alapszabálya értelmében lejárt a tisztségviselők mandátuma.
Klub: JOBBIK Magyarországért Mozgalom 2011 márciusában Szanyi Tibor egy internetes blogger trükkjének felülve olyan hamis állítást fogalmazott meg egy sajtótájékoztatóján, hogy egy este a gyöngyöspatai cigánysoron Jobbikhoz köthető paramilitáris szervezetek tagjai kettős keresztet égetve a történelemből már kitakarítottnak hitt szavakat...tovább » ordibáltak az ott élő cigányok felé.
Klub: JOBBIK Magyarországért Mozgalom A Jobbik számtalan alkalommal követelte, hogy a kormányzat dolgozzon ki egy családi csődvédelmi konstrukciót, amellyel minden, önhibáján kívül nehéz helyzetbe került család élhetne.
Klub: JOBBIK Magyarországért Mozgalom A Jobbik jogsegélyszolgálatot indít a diákmunkában kihasznált fiatalok számára - jelentette be Farkas Gergely, a Jobbik országgyűlési képviselője. A politikus szerint számos helyen kihasználják a diákmunkásokat, elmaradnak a bérek, juttatások.
Klub: JOBBIK Magyarországért Mozgalom Pörzse Sándor: Radikális Ferenc - Vona Gábor: Most akkor ki a rasszista? - Ki provokál kit? - A Bar!kádot már digitálisan is megvásárolhatja, illetve előfizetheti!

További hírek